Джима заробила за сезон найбільші призові серед українських біатлоністів

Поділитися
Джима заробила за сезон найбільші призові серед українських біатлоністів Джима показала найкращий результат серед українців в минулому сезоні © biathlon.com.ua
Всього українці заробили майже 200 тисяч євро.

Лідер жіночої збірної України з біатлону Юлія Джима по ходу олімпійського сезону заробила 55 тисяч євро, що є найбільшою сумою серед усіх українців.

Киянка вперше в кар'єрі завоювала особисте золото на чемпіонаті Європи, тричі ставала призером на етапах Кубка світу і сім разів фінішувала у топ-15.

Віта Семеренко з двома подіумами і чотирма фінішами в зоні призових за сезон заробила 35 500 євро. Валя Семеренко на етапах Кубка світу сім разів потрапляла в топ-15, що з урахуванням виступів в естафетах принесло їй 18 500 євро.

Найкращим серед чоловіків став Дмитро Підручний – біатлоніст з Тернополя в Кубку світу тричі потрапляв в топ-15, а на етапі в Контіолахті в складі змішаній естафеті допоміг збірній посісти друге місце. Всього за сезон Підручний заробив 12 500 євро.

Tribuna.com

Раніше збірна України бойкотувала етап Кубка світу з біатлону в Тюмені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі