Дві українки потрапили в топ-10 на чемпіонаті світу з біатлону

Поділитися
Дві українки потрапили в топ-10 на чемпіонаті світу з біатлону Підгрушна потрапила в топ-5 © XSport.ua
Українки гідно виступили в Осло.

На чемпіонаті світу в норвезькому Холменколлені відбулася гонка переслідування, в якій вдало виступили відразу три українки, дві з яких фінішували в десятці кращих.

Капітан збірної України Олена Підгрушна допустила всього один промах на третьому вогневому рубежі і на фінішному відрізку відіграла п'яте місце у німкені Франциски Прейсс, показавши кращий результат у команді - +1:18.6.

Юлія Джима та Ірина Варвінець йшли під час гонкки разом з Підгрушною, синхронно стріляли і теж допустили по одному промаху на першій стійці. При цьому Варвінець на останньому вогневому рубежі отримала коло штрафу, який відправив її на 14-е місце (+1:58.8). А Джима тим часом піднялася на дев'яту позицію і втримала результат (+1:48.2).

Переможницею гонки стала німкеня Лаура Дальмайєр, а у трійку також потрапили італійка Доротея Вірер і француженка Морі Дорен Абер.

Читайте також: Україна посіла четверте місце у змішаній естафеті на чемпіонаті світу з біатлону

Нагадаємо, що в лютому Олена Підгрушна завоювала "золото" Кубка світу в канадському Кенморі, здобувши перемогу у спринті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі