Два матчі Ліги чемпіонів перенесені через коронавірус

Поділитися
Два матчі Ліги чемпіонів перенесені через коронавірус "Манчестер Сіті" і "Реал" повинні були зіграти в Англії © uefa.com
"Ювентус" і "Реал" поки не зможуть провести матчі плей-офф.

УЄФА оголосив про те, що гра-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Ювентусом" і "Ліоном" відкладена з 17 березня на невизначений термін.

Нагадаємо, що вчора у захисника туринців Даніеле Ругані був виявлений коронавірус, після чого вся команда була поміщена на карантин.

"Манчестер Сіті" повідомив про перенесення гри з "Реалом". Як повідомляє прес-служба англійського клубу, таке рішення прийнято у зв'язку з 15-денним карантином, на який пішли гравці "Реала".

Нагадаємо, у гравця баскетбольної команди мадридського клубу був виявлений коронавірус. Тому футболісти, які перетиналися з ним на базі, були змушені самоізолюватися.

У першому поєдинку "Ювентус" поступився "Ліону" з рахунком 0:1, а "Реал" програв "Ман Сіті" з підсумковим результатом 1:2.

Раніше повідомлялося про те, що УЄФА перенесе Євро-2020 на наступний рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі