Долгополов і Світоліна залишили турнір у Римі

Поділитися
Долгополов і Світоліна залишили турнір у Римі Долгополов не впорався з австрійцем в Італії © btu.org.ua
Українці невдало виступили на великій першості в Італії.

На турнірі Internazionali BNL d'italia в Римі стартував перший раунд, в якому виступили українські тенісисти. Лідери національного рейтингу Олександр Долгополов і Еліна Світоліна продовжити боротьбу не зуміли.

Суперником Долгополова був австрієць Домінік Тім, який отримав 13-й номер при посіві. У першому сеті опонент українця вийшов вперед, після чого Долгополову вдалося з потрійного сетболу при рахунку 5:3 зрівняти рахунок. Тим не менш, вирішальний сет не став переможним для Олександра, який скористався паузою і допомогою доктора через біль у спині. Підсумковий рахунок - 3:6, 6:3, 4:6 на користь Тіма.

Світоліна була фаворитом зустрічі з Монікою Пуїг з Пуерто-Рико, яка пробилася в перший раунд через кваліфікацію, тоді як українка потрапила в посів під 15-м номером. Тим не менш, пуерто-риканка легко виграла перший сет, після чого Світоліна у другій партії зробила два брейка і перевела поєдинок у вирішальний сет з третього сетболу. У заключній партії Пуїг не залишила шансів першій ракетці України. Підсумковий рахунок - 6:1, 4:6, 6:1.

Сьогодні, 10 травня, в боротьбу вступить остання представниця України - Леся Цуренко, якій буде протистояти німкеня Юлія Гергес.

Нагадаємо, в оновлених рейтингах АТР і WTA Долгополов піднявся на одну сходинку (28), а Світоліна стала на дві сходинки вище - 17-ою ракеткою світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі