"Дочка прийняла біженців": тренер збірної Ісландії висловився про війну перед матчем з Україною

Поділитися
Оге Харейде © Iceland Monitor
Оге Харейде підтримав українців.

Головний тренер збірної Ісландії Оге Харейде торкнувся теми вторгнення Росії в Україну перед матчем з українцями у фіналі плей-оф відбору на Євро-2024.

Фахівця цитує портал mbl.is.

"Я співчуваю українцям, які сильно страждають. Моя дочка прийняла у себе в будинку біженців з України. Мені шкода їх, тому що їм довелося тікати зі свого будинку через напад іншої країни. Жахливо, що таке відбувається у сучасному суспільстві", – заявив Харейде.

Також норвезький тренер зазначив, що не підтримує дії Ізраїлю – збірну цієї країни Ісландія обіграла з рахунком 4:1 у півфіналі відбору. Раніше Харейде зізнався, що не хотів проводити цей матч.

"Я співчуваю маленьким дітям та їхнім батькам, які постраждали від бомб. Я також закликав до звільнення заручників та припинення вогню. Я сказав це, бо сподіваюся на мир. Я нічого не маю проти ізраїльських футболістів, але мене не влаштовує політика в Ізраїлі. Це моя думка, а в Норвегії я можу її висловити. За це мене ніхто не посадить”.

Збірна України зіграє з Ісландією 26 березня у фіналі плей-оф кваліфікації Євро-2024 у польському Вроцлаві. Переможець отримає путівку на турнір.

Раніше букмекери назвали фаворита вирішального матчу за путівку на Євро-2024 між Україною та Ісландією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі