У будинок потрапив снаряд: бабуся української легкоатлетки Ляхової загинула на Луганщині

Поділитися
У будинок потрапив снаряд: бабуся української легкоатлетки Ляхової загинула на Луганщині Ляхова зазначила, що бабуся не хотіла залишати свій дім © Факты
Спортсменка переживає втрату родички через війну з Росією.

Українська легкоатлетка Ольга Ляхова повідомила про трагедію в сім'ї через воєнне вторгнення Росії - під обстрілами на Луганщині загинула її бабуся.

"Коли Рубіжне тільки почали обстрілювати, було дуже страшно, бо там була моя бабуся. На початку війни вона ще була жива, але потім, коли почалися всі ці обстріли... У її будинок теж потрапив снаряд. Вона там померла. Це було дуже важко, бо ми навіть не могли приїхати і допомогти їй, з нею не було зв'язку протягом десяти днів.

Це був дуже важкий момент для всієї нашої сім'ї, тому що ми хотіли її ще давно перевезти, але вона всіляко чинила опір. Вона була прив'язана до того місця і не хотіла їхати. Потім у неї вже й здоров'я не було такого, щоб виїжджати, тож за нею доглядала сусідка. Але коли почались обстріли, то сусідка постійно сиділа у підвалі", - сказала Ляхова в інтерв'ю "Суспільне Спорт".

Спортсменка додала, що бабусю вдалося поховати не відразу:

"Я не знаю, як минули останні дні бабусі. В один день сусідка зателефонувала нам буквально на одну хвилину і сказала, що бабуся померла і після цього швидко побігла назад у підвал.

Бабусю ще дуже довго не могли поховати. Важко було усвідомлювати, що вона там лежить одна. Слава богу, що сусіди поховали її на подвір'ї.

Там таке відбувається у Рубіжному. Казали, що люди лежать на вулиці, і ніхто нічого не робить. Жахливо те, що там було і що зараз відбувається. Добре, що частина людей змогла звідти поїхати. І те - багато хто виїжджав через Росію. Місце, де я народилася, фактично вже зрівнюють із землею. Я навіть не знаю, як це описати".

Раніше баскетболіст збірної України розповів, як його родина виживала під обстрілом росіян у Харкові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі