"Дніпро" зіграє проти "Сент-Етьєна" без провідних захисників

Поділитися
"Дніпро" зіграє проти "Сент-Етьєна" без провідних захисників "Дніпро" зіграє в Києві в ослабленому складі © football.ua
Мало того, що доля "Дніпра" у Лізі Європи залежить від інших команд, так ще й проблеми зі складом можуть істотно вплинути на результат протистояння з французьким колективом.

"Дніпро" буде вирішувати завдання обіграти французький "Сент-Етьєн" у 6-му турі групового турніру Ліги Європи без кількох провідних футболістів.

Напередодні поєдинку з французами, який відбудеться 11 грудня в Києві на НСК "Олімпійський", стало відомо, що в лазареті "Дніпра" виявилися двоє гравців захисної лінії - 18-річний крайок Валерій Лучкевич та центрбек Онджрей Мазух.

Таким чином, у розпорядження Мирона Маркевича - всього п'ять захисників, в тому числі і 20-річний Олександр Мигунов. Зате в порядку середня і атакуюча лінії - Євген Коноплянка, Руслан Ротань, Євген Шахов, Бруну Гама, Матеус, Роман Зозуля, Євген Селезньов і Нікола Калініч зможуть зіграти проти "Сент-Етьєна".

Додамо, що для того, щоб вийти в плей-офф Ліги Європи "Дніпру" необхідно перемагати французів, а також сподіватися на те, що "Карабах" втратить очки в домашньому матчі з "Інтером".

Напередодні поєдинку Ліги Європи, якому передувало поразку від "Зорі" у Прем'єр-лізі (1:2) наставник "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що його команду потрібно будувати заново.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі