"Дніпро" зіграє домашні матчі плей-офф Ліги Європи в Києві

Поділитися
"Дніпро" зіграє домашні матчі плей-офф Ліги Європи в Києві "Дніпро" гратиме єврокубкові матчі в Києві © football.ua
В УЄФА не дозволили "Дніпру" поміняти місце проведення домашніх матчів у єврокубку.

Дніпропетровський "Дніпро" прийматиме грецький "Олімпіакос" в рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи в Києві на НСК "Олімпійський".

Про це розповів генеральний директор клубу Андрій Стеценко. За його словами, будь-яку можливість перенести матч у рідний Дніпропетровськ або хоча б Львів, де українські команди завжди отримують хорошу підтримку, була заблокована УЄФА.

"Приймати "Олімпіакос" будемо на НСК "Олімпійський". Це вже абсолютно точно. Ми робили кілька запитів в УЄФА, щоб провести матч на "Дніпро Арені" чи у Львові, але гра відбудеться на "Олімпійському", - цитує Стеценка football.ua.

"В цьому році вже можна закрити це питання, ніхто гри з Києва ні Дніпропетровськ, ні у Львів не перенесе. Всі єврокубкові матчі нашої команди прийматиме НСК "Олімпійський", - резюмував керівник дніпропетровців.

Додамо, що в Києві на головній арені країни дніпряни провели в 2014 році п'ять матчів: у двох матчах команда Маркевича здобула перемогу, двічі програла і один раз поєдинок завершився внічию.

Читайте також: ФФУ просить УЄФА дозволити грати єврокубки у трьох містах

"Дніпро" став однією з перших команд Прем'єр-ліги, яка повідомила про підписання новачків: гравцями клубу стали півзахисник Роман Безус і бразильський захисник Ежидіу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі