"Дніпро" вперше в історії вийшов до півфіналу плей-офф Суперліги

Поділитися
"Дніпро" вперше в історії вийшов до півфіналу плей-офф Суперліги "Дніпро" вперше в історії пробився до 1/2 фіналу плей-офф
Визначилися всі учасники півфінальної стадії плей-офф баскетбольної Суперліги. Крім дніпрян там зіграють БК "Київ", "Хімік" та чинний чемпіон "Будівельник".

Дніпропетровський "Дніпро" розгромив МБК "Миколаїв" у третьому матчі 1/4 фіналу плей-офф Суперліги МБК "Миколаїв" 101:52, оформивши історичний вихід в 1/2 фіналу нокаут-раунду.

Щоб домогтися одного з найбільш значних досягненням у своїй історії, дніпропетровці на виїзді показали потужну гру, практично знявши всі питання про переможця ще у першій чверті, вигравши її з рахунком 33:9. Та й надалі гості виходили переможцями з кожному з періодів, довівши перевагу до майже 50 очок.

Найбільший внесок у перемогу команди Вальдемараса Хомичуса зробили Станіслав Тимофеєнко (23 очки), Сергій Загреба (13 очок, 8 підбирань) і Олександр Сизов, який крім 10 очок, 14 раз підбирав м'яч і зробив 6 передач. У миколаївців як завжди одним з кращих був Олексій Онуфрієв (19 очок, 5 підбирань), проте його старань було зовсім не достатньо.

Таким чином, "Дніпро", в активі якого за всю історію - одна перемогу в Кубку Суперліги, може поборотися за медалі. Втім, для виходу у фінал їм доведеться зробити майже неможливе - обіграти в серії до трьох перемог київський "Будівельник".

Читайте також: ФІБА не дозволила баскетбольним командам з Криму грати в російських змаганнях

В іншому півфіналі зустрінеться переможець регулярного чемпіонату южненський "Хімік" і БК "Київ". Нагадаємо, що кияни у чвертьфіналі пройшли "Черкаські Мавпи" - 3-1. Для київської команди - це перший успіх з 2010 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі