"Дніпро" - "Сент-Етьєн": анонс, де дивитися матч 11 грудня

Поділитися
"Дніпро" - "Сент-Етьєн": анонс, де дивитися матч 11 грудня У Сент-Етьєні "Дніпро" не зумів вразити ворота суперника © moskva.com
11 грудня в Києві для команди Мирона Маркевича настає вирішальний момент: або вона продовжить виступ в 1/16 фіналу Ліги Європи, або зосередиться на чемпіонаті України.

У нинішній Лізі Європи "Дніпро" здобув лише одну перемогу, однак завдяки тому, що не дуже спритними в своїх матчах були і суперники, українська команда, як і раніше претендує на потрапляння до 1/16 фіналу.

Для того, щоб зайняти друге місце і отримати заповітну путівку в плей-офф, "Дніпру" необхідно обов'язково перемагати "Сент-Етьєн", а також сподіватися на те, що італійський "Інтер" візьме очки на виїзді проти азербайджанського "Карабаху". Обидва поєдинки стартують у 19:00.

Дніпро - Сент-Етьєн

11 грудня, четвер, 19:00. Київ, НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади (версія football.ua):

Дніпро: Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Влад, Кравченко, Ротань, Бруну Гама, Зозуля, Коноплянка, Калініч.

Сент-Етьєнн: Руффье, Теофіл-Катерин, Перрен, Погба, Табани, Диоманд, Лемуан, Молло, Конгре, Градель, ван Вольфсвінкель.

Травмовані: Мазух, Канкава, Лучкевич - Ердінч, Клеман, Сан-Максимен.

Дискваліфіковані: немає.

У попередніх розіграшах Ліги Європи "Дніпро" перед заключним туром мав в активі 4 перемоги, тому зараз для дніпрян склалася не дуже звична і приємна ситуація. Втім, іноді таке відчуття, що команда Маркевича, її футболісти і тренерський штаб, вже звикла до невдач на євроарені. Схоже, що дніпряни так і не змогли звикнути грати не перед рідними трибунами "Дніпро-Арени", а на порожньому "Олімпійському" в Києві.

Втім, столична публіка забезпечила б підтримку дружній команді, якщо б та демонструвала гарний футбол, а не те, що було в поєдинках з "Карабахом" або тим же "Копенгагеном" у відборі Ліги Чемпіонів.

Як би те ні було, але в матчі з "Сент-Етьєном" багато чого буде залежати від першого гола - "Дніпро" в нинішньому сезоні рідко відіграється, якщо пропускає.

Читайте також: Після програшу "Зорі" Маркевич запропонував будувати "Дніпро" заново

Напередодні поєдинку стало відомо, що Дніпро " зіграє з " Сент-Етьєном без провідних захисників. Втім, в атакуючій лінії і півзахисті у Мирона Маркевича все добре.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі