"Дніпро" не шукатиме нового воротаря і планує чотири спаринги

Поділитися
"Дніпро" не шукатиме нового воротаря і планує чотири спаринги Маркевич довірить місце у воротах Лаштувці © ФК Днепр
Станом і планами команди поділився головний тренер Мирон Маркевич.

Наставник дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич повідомив, що першим номером команди у другій половині сезону після трансферу Дениса Бойка буде чех Ян Лаштувка, а шанс заявити про себе буде надано молодому резервісту Олексію Баштаненку.

"Зараз я не бачу в Україні серйозних воротарів, які можуть нас зацікавити. Виходячи з цього, ми будемо розраховувати на своїх хлопців. Будемо готувати до матчів високого рівня Баштаненко. Також хороші дані у Кучера. Весну у воротах почне Лаштувка, а Баштаненко буде запасним. Він непогано проявив себе в цей період підготовки. Нам залишається лише довіряти нашим воротарям, а час все покаже", - підкреслив тренер.

Також Маркевич повідомив про плани на заключний збір в Туреччині:

"Хочеться зіграти мінімум чотири контрольних матчі. Якщо буде така можливість, то проведемо і п'ятий спаринг. Нам треба награвати склад, адже до цього ми практикували матчі по одному тайму. В Туреччину поїде 22 футболіста, і хочеться задіяти всіх. Тому вже на місці постараємося знайти ще одного суперника, щоб з ігровою практикою проблем не було ні у кого".

Читайте також: Міжсезоння: "Динамо" обіграло корейців, "Дніпро" зіграв внічию з ангольцами

Нагадаємо, що на збір з "Дніпром" може поїхати колишній капітан команди Сергій Назаренко, який останнім часом перебуває в статусі вільного агента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі