"Дніпро-1" обіграв "Шахтар" у центральному матчі УПЛ

Відео
Поділитися
"Дніпро-1" завдав "Шахтарю" першої поразки в сезоні УПЛ © УПЛ
Дніпряни продовжують впевнено лідирувати у чемпіонаті України.

У суботу, 19 листопада, в Ужгороді на стадіоні "Авангард" у центральному матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги зіграли лідери першості - "Дніпро-1" та " Шахтар".

Поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь дніпрян. Рахунок у поєдинку своїм фірмовим проходом відкрив Мудрик, однак майже одразу Піхальонок зрівняв рахунок, а на початку другого тайму Довбик приніс перемогу своїй команді.

Зазначимо, що за грою та моментами "Дніпро-1" здобув заслужену перемогу, маючи більше небезпечних моментів та володіючи територіальною ініціативою.

Навіть наприкінці зустрічі "гірники" пішли великими силами вперед, проте "Дніпро-1" впевнено оборонявся і не дав донеччанам створити жодного гольового моменту.

"Дніпро-1" – "Шахтар" - 2:1

Голи: Піхальонок, 21, Довбик, 53 – Мудрик, 17

"Дніпро-1": Макс Валеф, Бузанелло, Сарапій, Сваток, Адамюк, Рубчинський (Когут, 85), Бабенко, Гуцуляк (Назаренко, 72), Піхальонок, Танчик, Довбик.

"Шахтар": Трубін, Михайличенко, Матвієнко, Кривцов (Тейлор, 35), Бондар, Назаріна (Криськів, 62), Степаненко (Петряк, 79), Мудрик, Судаков, Бондаренко, Сікан (Траоре, 63).

Попередження: Сарапій, Довбик – Бондар, Мудрик.

Таким чином, "Дніпро-1" відірвався від "Шахтаря" на вісім очок у турнірній таблиці УПЛ, а також здобув першу в історії перемогу над "Шахтарем".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" та "Динамо" синхронно втратили очки в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі