Для отримання квитка на Євро-2012 доведеться пройти 93 етапи

Поділитися
Лотерея УЄФА, яка визначить хто зможе отримати право на викуп квитків на матчі Євро-2012, відбудеться у 93 етапи і до того ж у закритому режимі. Про це заявив директор департаменту з планування та продажу квитків УЄФА Педро Корреа.

«Після завершення етапу замовлення квитків (31 березня) настане період сортування та обробки інформації. Сьогоднішня кількість замовлених перепусток свідчить про те, що бажаючих придбати квитки у кілька разів перевищує кількість самих квитків. Тому, право на купівлю буде визначено шляхом комп'ютерної лотереї. Але оскільки мова йде про замовлення на різні поєдинки і квитки різної цінової категорії, фактично будуть проведені лотереї на кожен із 31 матчів у кожній із трьох категорій окремо. Тобто, загалом будемо мати місце 93 лотереї», - пояснив Корреа.

Він додав, що ця процедура відбудеться у Швейцарії
у присутності нотаріуса, але відкритої трансляції УЄФА не передбачає. Не називають і точну дату проведення розіграшу квитків - відомо, що він відбудеться орієнтовно у другій половині квітня цього року. Відзначається, що лотереї пройдуть чесно і прозоро.

Тоді й визначаться щасливі володарі квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Загалом, готують до продажу близько 1,4 мільйона квитків, УЄФА підкреслює, що розраховує на 95% відвідуваність матчів. Якщо від загальної маси відняти такі категорії, як родина УЄФА, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи, національні федерації, у вільний продаж надійде тільки 41% - тобто 500 тисяч квитків.

Нагадаємо, 1 березня стартував продаж квитків на Чемпіонат Європи 2012 року.

Процедура продажу квитків на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року вперше передбачає преференції для жителів приймаючих міст. Для них виділено квоту 2000 квитків на кожен матч - тобто 32 тисячі для українців і 30 тисяч для поляків, враховуючи кількість матчів на території країн-господарів. Всі інші жителі приймаючих міст, які зареєструвалися, але не отримали квоти, візьмуть участь у спільній лотереї УЄФА.

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі