Дивних рухів ставок в українській Прем'єр-лізі немає - Баранка

Поділитися
Дивних рухів ставок в українській Прем'єр-лізі немає - Баранка Бублик задоволений ситуацією зі ставками в УПЛ © ФФУ
Елітний дивізіон - не головна проблема українського футболу в плані боротьби з договірними поєдинками.

Глава комітету з етики та чесної гри Федерації футболу України Франческо Баранка заявив, що проблема договірних поєдинків не стосується української Прем'єр-ліги.

"Зараз ми збираємося запровадити ряд модифікацій на наступний сезон. Коли ми почали роботу два місяці тому, то ми усвідомили, що УПЛ - це досить чистий чемпіонат. Протягом сезону невеликі моменти були, але після запуску роботи оновленого комітету ніяких дивних рухів ставок в УПЛ не було. Ми продовжимо спостереження за елітним дивізіоном, але поки немає необхідності приймати якісь міри до нього", - цитує Баранку "Рейтинг букмекерів".

"Але ми точно маємо великі проблеми в Першій і Другій лігах, а також у чемпіонатах U-21 та U-19. Ми вирішили агресивно діяти в напрямку подолання цієї проблеми. З наступного сезону знову створені мною відділи будуть з першого дня моніторити ситуацію по всім футбольним чемпіонатам України".

"Також ми збираємося заборонити робити будь-які ставки всім, хто працює в футболі. Це стосується і родичів, тому що мова йде про заборону як пряму, так і непряму. Це правило буде логічним продовженням правила, а саме заборони робити ставки на турнір, в якому береш участь".

Нагадаємо, у квітні 14 екс-гравців "Металіста" були дискваліфіковані за участь в договірних матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі