"Динамо" звинуватило НБУ у поширенні неправдивої інформації про зв'язок клубу з "Приватбанком"

Поділитися
"Динамо" звинуватило НБУ у поширенні неправдивої інформації про зв'язок клубу з "Приватбанком" "Динамо" не може отримати доступ до грошей у "Приватбанку" © ФК Динамо
Київський клуб прокоментував ситуацію із забороною кредитування "Приватбанку".

"Перш за все, звертаємо увагу на те, що Національний банк України, говорячи про зв'язок клубу з "Приватбанком", поширює неправдиву інформацію, навмисне маніпулюючи громадською думкою.

Лист, адресований "Приватбанку", з нібито рекомендаціями, а насправді - з вимогою зупинити кредитування "Динамо", є нічим іншим як втручанням у господарську діяльність банку і співпрацю з клієнтом.

Така, з дозволу сказати - "рекомендація" Нацбанку і призвела до зупинки кредитування і роботи рахунків клубу. Причому це відбулося на підставі надуманих з боку НБУ доводів про нібито пов'язаність клубу і його власників з "Приватбанком", які були спростовані судом".

"Деструктивна позиція Нацбанку щодо "Динамо" негативно впливає на морально-психологічний стан його працівників, тероризує людей і створює в колективі атмосферу тривоги і невпевненості в завтрашньому дні. Відповідальність за такі дії лежить на посадових особах НБУ", - сказано в заяві киян.

Запорукою кредитної лінії столичного клубу служить депозит на 19,4 млн доларів, записаний на одного з членів родини братів Суркісів. 15-16 червня "Приватбанк" повторно зупинив надання клубу кредитних траншів, які гарантуються за депозитом.

Через блокування коштів "Динамо" не може виплатити зарплати за травень, а також розрахуватися за роботи з реконструкції стадіону "Динамо" імені Лобановського, який готують до фіналу жіночої Ліги чемпіонів-2017/2018.

Варто відзначити, що Кабмін вирішив додатково докапіталізувати "Приватбанк" на 38,5 млрд грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі