"Динамо" знову поступилося "Бенфіці" в Лізі чемпіонів

Поділитися
"Динамо" знову поступилося "Бенфіці" в Лізі чемпіонів Сальвіо приніс перемогу "Бенфіці" з пенальті © football.ua
Кияни залишаються на останньому місці в своїй групі.

Київське "Динамо" на виїзді зустрічалося з португальською "Бенфікою" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Українська команда зазнала другої поспіль поразки і має мінімальні шанси на вихід у єврокубкову весну.

У першому таймі у динамівців практично нічого не виходило в атаці, тоді як португальці частіше володіли м'ячем і кілька разів могли виходити вперед. Лише в кінцівці Віда пробивав головою після передачі Гонсалєса, але м'яч пройшов над поперечиною воріт суперника. Перед самою перервою Віда у власній штрафній тримав за корпус Луїзао, суддя побачив це і призначив пенальті - з точки господарів вивів вперед Сальвіо.

Після перерви практично відразу Гедеш міг подвоювати перевагу "Бенфіки", однак дальнім ударом струсонув поперечину воріт Рудько. Найреальнішим шансом для динамівців був епізод на 67-й хвилині, коли Гонсалєс вийшов один на один з Едерсоном і заробив пенальті. Мораєс пробивав з точки в нижній лівий кут, але переграти воротаря не зумів. Сергій Ребров по ходу другої половини гри провів ряд замін, але вони не вплинули на розвиток подій. "Бенфіка" знову перемагає "Динамо".

"Бенфіка" - "Динамо" - 1:0
Гол: Сальвіо, 45+2 (пен)

"Бенфіка": Едерсон, Семедо, Луїзао, Нільссон-Лінделоф, Грімальдо, Піцци, Фейса (Самаріс, 59), Сальвіо, Гедеш (Алмейда, 87), Серві, Мітроглу (Хіменес, 70)

"Динамо": Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко, Рибалка, Сидорчук (Оріховський, 76), Буяльський (Громов, 87), Циганков (Бєсєдін, 61), Гонсалєс, Мораєс

Попередження: Самаріс - Гонсалєс, Морозюк, Макаренко, Віда, Рибалка, Хачеріді

На 68-й хвилині Мораєс не реалізував пенальті (воротар)

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Динамо" розгромило "Карпати"

Нагадаємо, в минулому турі Ліги чемпіонів "Динамо" поступилося "Бенфіці" на "Олімпійському".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі