"Динамо" зазнало труднощів з "Металургом", але залишилося на вершині Прем'єр-ліги

Поділитися
"Динамо" зазнало труднощів з "Металургом", але залишилося на вершині Прем'єр-ліги "Динамо" забило чотири голи у ворота "Металурга"
Помилки в обороні знову змусили вболівальників "Динамо" переживати за результат. Однак до їх щастя, атакуюча лінія провела матч із запорожцями на висоті.

Запорізький "Металург" чинив гідний опір київським "Динамо" у матчі 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, зумівши двічі вразити ворота киян. Матч завершився перемогою команди Сергія Реброва 4:2.

Таким чином, кияни продовжили лідерство в першості, і тепер мають триочкову перевагу перед "Дніпром" і все ті ж п'ять очок перед "Шахтарем".

Поєдинок у Запоріжжі проходив у цікавій боротьбі, проте почався він досить звично - динамівці з перших секунд почали пошуків підходів до воріт "Металурга". Запорожці чинили опір, добре діяв воротар Максим Старцев, тому швидко відкрити рахунок у "біло-синіх" не вийшло.

Але все одно гол назрівав: до атак киян підключалися в тому числі і захисники, але в підсумку вдалося забити все того ж Андрія Ярмоленка, який замкнув передачу Ленса.

Через п'ять хвилин після цього команди пішли на перерву, а ледве вийшли з роздягалень і розіграли м'яч знову, запорожці вже відновили рівновагу. Низка помилок, не сама вдала гра Олександра Шовковського та Руслан Платон відправив м'яч у ціль.

Але недовго грала музика для господарів: Домагой Віда організував перехоплення в центрі поля, переправив м'яч Ленсу, який своїм рейдом спантеличив всіх і фактично без перешкод точно пробив по воротах - 2:1. А незабаром дебютний гол у сезоні вдався Мігелю Велозу.

Здавалося, що за рахунку 3:1 киянам можна спокійно показувати свій футбол, які б на сто відсотків не дав би можливості опоненту хоч якось переломити ситуацію. Але не тут-то було: при розіграші стандарту в штрафній "Динамо" загубився Нурудин Орелесі, скоротив відставання до одного м'яча.

Читайте також: Буряк радить Реброву і його "Динамо" грати з двома нападниками

В час, що залишився, у киян на поле вийшов видужалий Дьемерсі Мбокані, але четвертий гол побував у воротах Старцева не після його удару - забив знову нестримний Ленс. А адже "Металург" міг за кілька хвилин до цього зрівняти рахунок.


Металург З - Динамо- 2:4 (0:1)

Голи: Ярмоленко, 40 (0:1). Платон, 49 (1:1). Ленс, 56 (1:2). Мігел Велозу, 62 (1:3). Орелеси, 72 (2:3). Ленс, 90+4 (2:4).

"Металург" (Запоріжжя): Старцев, Каплієнко (Ульянов, 68), Коротецький, Лисицький, Пашаєв, Орелеси, Рудика (Жураховський, 77), Юсов, Прийомов, Гавриш, Платон (Штурко, 81).

"Динамо" (Київ): Шовковський, Віда, Драгович, Хачеріді, Данилу Сілва, Рибалка, Мігель Велозу (Безус, 73), Беланда (Буяльський, 88), Ленс, Ярмоленко, Кравець (Мбокані, 82).

Покарання: Прийомов, 28. Віда, 71. Ульянов, 82. Пашаєв, 85. Буяльський, 89 (попередження).

Судді: Труханов (Харків), Шлончак (Черкаси), Корнійко (Миргород).

23 листопада. Запоріжжя. "Славутич-Арена".

22 листопада ужгородська Говерла несподівано зупинила Дніпро в Дніпропетровську, зігравши з командою Маркевича внічию 1:1. Дніпряни втратили можливість мінімум на один день випередити "Динамо" на першому місці турнірної таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі