"Динамо" забило шість голів "Бешикташу" в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів

Поділитися
"Динамо" забило шість голів "Бешикташу" в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" розгромило турків © uefa.com
Кияни голосно грюкнули дверима в єврокубках.

Сьогодні, 6 грудня, київське "Динамо" провело заключний матч Ліги чемпіонів проти турецького "Бешикташа" на "Олімпійському".

Кияни після п'яти турів мали два очки в активі і займали останнє місце у групі B, достроково втративши шанси на продовження боротьби в єврокубках. Таким чином, зустріч з турецькою командою стала для українського гранда матчем за престиж.

"Бешикташ", в свою чергу, міг вперше в історії вийти в плей-офф Ліги чемпіонів, якби команда здобула перемогу. Проте зробити цього гостям не вдалося.

На 9-й хвилині господарі організували швидкий гол, коли Бєсєдін замкнув пас з флангу від Ярмоленка. Вже в середині тайму Гонсалєс заробив пенальті - уругвайця в штрафному зніс Бек, який був відразу видалений з поля. Ярмоленко підійшов до точки і подвоїв перевагу української команди. Ще до перерви динамівці зуміли поховати інтригу. Спочатку Буяльський після пасу Ярмоленка парашутом перекинув воротаря і захисників, а в доданий час Гонсалєс пробив з-за меж штрафного - м'ячу потрапити у ворота допоміг рикошет від захисника.

На 56-й хвилині "Бешикташ" втратив ще одного гравця - червону картку за емоції отримав Абубакар. Динамівці володіли тотальною перевагою і зуміли забити ще двічі, встановивши підсумковий рахунок - 6:0. Сидорчук точно пробив низом на добиванні після торкання від воротаря, а на 77-й хвилині Мораєс забив першим дотиком після виходу на заміну.

"Динамо" - "Бешикташ" - 6:0
Голи: Бєсєдін, 9, Ярмоленко, 30 (з пенальті), Буяльський, 32, Гонсалєс, 45+2, Сидорчук, 60, Мораєс, 77

"Динамо": Рудько, Бурда, Хачеріді, Віда, Антунеш, Буяльський, Рибалка, Сидорчук (Корзун, 66), Ярмоленко, Бєсєдін (Мораєс, 77), Гонсалєс (Циганков, 69)

"Бешикташ": Фабрі, Бек, Фільйо, Тошич, Адріано, Арслан (Тосун, 46), Хатчінсон, Куарежма (Фрай, 70), Оз'якуп, Шахан (Генул, 46), Абубакар

Попередження: Бурда - Оз'якуп, Абубакар, Адріано

Видалення: Бек, 29, Абубакар, 56

В іншому матчі групи B "Наполі" на виїзді обіграв "Бенфіку", а обидві команди вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі