"Динамо" випереджає "Шахтар" за основними статистичними показниками в сезоні УПЛ

Поділитися
"Динамо" випереджає "Шахтар" за основними статистичними показниками в сезоні УПЛ "Динамо" відстає від "Шахтаря" на 14 очок © ФК Шахтер
Кияни краще донеччан за створенням гольових ситуацій.

Київське "Динамо" випереджає донецький "Шахтар" за основним статистичним показниками в сезоні української Прем'єр-ліги, повідомляє zbirna.com.

Показник ймовірності взяття воріт київського клубу дорівнює 53. У "гірників" – 47. У п'ятірку також увійшли "Зоря" (41), "Олександрія" (32) та "Десна" (32).

Немає рівних киянам і за кількістю гольових моментів – 175. У "Шахтаря" 166, "Зорі" – 136, "Десни" – 105, "Олександрії" – 99.

Підопічні Михайличенка також завдали більше інших команд ударів по воротах суперника – 413. "Шахтар" за цим показником лише третій – 312. Друга "Зоря" – 353, четверта "Десна" – 275, замикає топ-5 "Олімпік" – 268.

Нагадаємо, після 21-го туру "Шахтар" впевнено лідирує в турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи "Зорю" на 13 очок, а "Динамо" – на 14.

Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 21-го туру турнірна таблиця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі