"Динамо" відмінило благодійний матч із клубом, власник якого назвав полк "Азов" нацистами

Поділитися
"Динамо" не зіграє зі "Стяуа" © ФК Динамо
Кияни вважають неприпустимими такі заяви.

Київське "Динамо" вирішило скасувати благодійний товариський матч із румунським "Стяуа", повідомляється на офіційному сайті "біло-синіх".

"Таке рішення пов'язане із заявами президента румунського клубу Джіджі Беккалі, який назвав "нацистським угрупованням" полк "Азов".

"Мільярдер сказав Зеленському: "Я зробив тебе президентом, врятуй Абрамовича. І він зателефонував до Байдена і сказав, щоб той врятував його. Це фашисти, там існують фашисти. Ця денацифікація, яку Путін хоче провести... Це правда, що мільярдер єврей. І всі дивуються, що він створив "Азов", тому "Азов" - нацистський, - сказав Беккалі.

"Керівництво "Динамо" вважає неприпустимими висловлювання власника FCSB Джіджі Бекалі щодо українського полку "Азов" і не бачить можливості проведення даного поєдинку. Про це клуб FCSB було повідомлено наступного дня після появи резонансних заяв", - йдеться у повідомленні прес-служби "Динамо".

Замість цього матчу "Динамо" проведе благодійний поєдинок з чинним чемпіоном та нинішнім лідером чемпіонату Румунії "ЧФР 1907 Клуж". Матч відбудеться 20 квітня, початок матчу о 21.30.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" розірвало контракт із футболістом, у якого батько працював на "ЛНР".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі