"Динамо" в скандальному матчі з двома вилученнями не зуміло обіграти "Колос"

Відео
Поділитися
"Динамо" втратило очки в матчі проти "Колоса" © ФК Динамо
Команди не виявили переможця.

У суботу, 12 грудня, в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбувся матч 13-го туру української Прем'єр-ліги, в якому київське "Динамо" зіграє з "Колосом".

Всі основні події поєдинку розгорнулися у другому таймі, а головною дійовою особою матчу став арбітр Ігор Пасхал.

Спочатку він поставив пенальті в ворота "Динамо" за сумнівний фол Миколенка на Селезньові, який точно реалізував ексгравець "Дніпра" і "Шахтаря", а через кілька хвилин видалив Шепелєва за грубий фол на гравцеві "Колоса". Відразу після цього на поле вийшов Мірча Луческу, який намагався на підвищених тонах поговорити з суддею, а після відправився в сторону роздягальні.

Через кілька хвилин румун повернувся на лаву, а Пасхал за вихід на поле не видалив наставника "Динамо".

Далі суддя зрівняв склади, вилучивши Максименка за фол останньої надії, і майже відразу поставив пенальті в ворота гостей, який забив Циганков.

Кияни отримали емоційну перевагу, а через кілька хвилин вийшли вперед - Волинець двічі врятував свою команду в своїй воротарській, але третій удар він витягнути не зміг. В епізоді здалося, що Вербич був в офсайді, але арбітр навіть не вирішив йти дивитися VAR.

Здавалося, що "Динамо" здобуло вольову перемогу, але вже в наступній атаці "Колос" зрівняв рахунок, забивши після рикошету від Миколенка.

"Динамо" - "Колос" - 2:2

Голи: Циганков, 74 (з пенальті), 84 - Селезньов, 49 (з пенальті), Антюх, 87.

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Сирота (Караваєв, 46), Попов, Миколенко, Шапаренко (Леднєв, 90+4), Андрієвський (Сидорчук, 63), Шепелев, Циганков, Супряга (Вербич, 46), Родрігес (Гармаш, 46).

"Колос": Волинець, Ром, Петров, Максименко, Чорноморець, Мілько (Новак, 76), Ільїн (Морозко, 80), Оріховський, Костишин (Задоя, 61), Антюх, Селезньов (Лисенко, 81).

Попередження: Миколенко, Шапаренко, Циганков - Костишин, Селезньов, Ільїн, Мілько, Волинець.

Вилучення: Шепелев, 54 (пряма червона картка) - Максименко, 72 (пряма червона картка).

Таким чином, "Динамо" пішло на зимову перерву лідером таблиці УПЛ. Після 13-ти турів кияни набрали 30 очок, вигравши 9 матчів.

У "Шахтаря" матч 13-го туру відбудеться 13 грудня проти "Інгульця". "Гірники" набрали 26 очок і не зможуть обійти "Динамо" в таблиці.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" обіграло "Ференцварош" в Лізі чемпіонів і пробилося в Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі