"Динамо" в результативному матчі поступилося "Шахтарю" в Києві

Відео
Поділитися
"Шахтар" ще більше відірвався від "Динамо" © ФК Шахтер
"Гірники" закріпили своє звання чемпіонів перемогою над принциповим суперником.

У суботу, 4 липня, в Києві на НСК "Олімпійський" в рамках 29-го туру української Прем'єр-ліги зустрічалися "Динамо" та донецький "Шахтар".

Команда Луїша Каштру вже завоювала чемпіонство, тому не мала серйозної мотивації. Проте, в першому таймі донецька команда двічі вразила ворота "Динамо". Спочатку на 31-й хвилині Степаненко вдало зіграв на добиванні, а пізніше Коноплянка зі зміщенням з флангу завдав красивого обвідного удару.

"Динамо" не опустило руки та після перерви швидко скоротило відставання, коли Трубін не зафіксував м'яч після удару Шапаренка, а Вербич добив круглого у сітку воріт.

В середині другого тайму кияни зрівняли рахунок. Де Пена прийняв передачу з глибини, розібрався з Вітао та перекинув воротаря Трубіна.

Останнє слово все одно було за достроковим чемпіоном УПЛ. Алан Патрік на 72-й хвилині прийняв пас від Тайсона та завдав точного удару низом - 3:2.

"Динамо" має 55 очок та залишається на другому місці в таблиці УПЛ. При цьому "Зоря" має на два очки менше та гру в запасі.

"Динамо" - "Шахтар" - 2:3 
Голи: Вербич, 51, Де Пена, 67 - Степаненко, 31, Коноплянка, 39, Алан Патрік, 72

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Кадірі, Сирота, Піваріч, Сидорчук, Цітаішвілі (Караваєв, 73), Шапаренко, Буяльський (Каргбо, 84), Вербич, Русин (Де Пена, 46)

"Шахтар": Трубін, Додо, Вітао, Матвієнко, Болбат (Сіпріано, 54), Степаненко (Бондаренко, 77), Соломон (Тайсон, 71), Маркос Антоніо, Алан Патрік, Коноплянка (Марлос, 77), Мораєс (Фернандо, 77).

Попередження: Кадірі - Соломон, Болбат, Степаненко

Вилучення: Піваріч, 90+1 (пряма червона)

"Динамо" - "Шахтар": огляд матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі