"Динамо" та "Полісся" зробили пропозиції щодо перспективного українського футболіста – ЗМІ

Поділитися
Максим Брагару © ФК Чорноморець
Максим Брагару може опинитися у складі одного з лідерів УПЛ.

Київське "Динамо" та житомирське "Полісся" зацікавлені у підписанні вінгера одеського "Чорноморця" Максима Брагару, повідомляє Zorya Londonsk.

За інформацією джерела, столичний клуб зробив трансферну пропозицію і чекає на відповідь від одеситів. При цьому сума в кілька разів менша за 700 тисяч євро, у які оцінює гравця портал Transfrmarkt.

Житомирський клуб готовий запропонувати гарні умови особистого контракту самому гравцю, але не планує довго чекати і потребує швидкої відповіді.

21-річний Максим Брагару виступає за "Чорноморець" з 2019 року. У поточному сезоні на його рахунку 3 асисти у 19 матчах за клуб. Також півзахисник активно виступає за молодіжну збірну України U-21.

Нагадаємо, українська Прем'єр-ліга вже пішла на зимову паузу. "Полісся" після 17 турів має в активі 32 очки і посідає третє місце, а "Динамо" з 28 очками у 14 поєдинках йде п'ятим. "Чорноморець" набрав 22 пункти і знаходиться на восьмому рядку.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" призначило Шовковського головним тренером без приставки "виконувач обов'язків".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі