"Динамо" створило більше моментів, ніж "Штурм" – Луческу

Поділитися
Луческу задоволений грою своєї команди © Сайт ФК "Динамо Київ"
Наставник киян вважає, що команда заслужила на перемогу.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над австрійським "Штурмом" (1:0) у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Штурм" почав дуже швидко та намагався створити нам проблеми. Але нам вдалося вистояти перед їхнім пресингом та грати у футбол, контролюючи м'яч. Суперники оборонялися дуже добре і щільно, тож можу сказати, що матч був складним для нас. Однак він був важким і для "Штурма".

Вони перебувають у кращому ігровому ритмі, вже розпочали чемпіонат, а у нас виникли деякі проблеми перед поєдинком, коли Циганков повідомив, що відчув біль, і довелося його терміново замінити у стартовому складі.

Загалом, вважаю, ми заслужили на цей гол, адже створили більше моментів. У той час як "Штурм" мав лише один-два шанси на початку гри.

Жаль, що не змогли забити другий м'яч. Ми мали можливості для цього, але ми не знайшли рішення для гольового завершення атак", – цитує Луческу офіційний сайт "Динамо".

Матч-відповідь команди проведуть в Австрії 9 серпня.

Переможець протистояння зіграє в раунді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти переможця пари "Бенфіка" – "Мітьюлланд", а той, хто програв, виступить на груповому етапі Ліги Європи.

"Динамо" – "Штурм" 1:0: ключові моменти матчу, відео голу Караваєва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі