"Динамо" шукає варіанти посилення в Італії

Поділитися
"Динамо" шукає варіанти посилення в Італії Гранквіст потрібен "Динамо"
Кияни, як і раніше, не залишають надій підписати контракт із захисником збірної Швеції та італійського "Генуї" Андреасом Гранквістом.

Захисник італійської "Генуї", яка зуміла зберегти прописку в серії А на наступний сезон, поки не визначився зі своїм майбутнім.

Про інтерес до 28-річного Андреаса Гранквіста з боку киян повідомляє видання Helsingborgs Dagblad.

Тим не менш, за словами Гранквіста, на сьогоднішній день його цікавлять лише матчі за збірну Швеції, один з яких відбудеться в рамках відбіркового циклу ЧС-2014. Тим не менш, Гранквіст не приховує бажання спробувати свої сили в одному з єврокубкових турнірів, адже до цього він грав лише у національних змаганнях.

"Я дуже сподівався, що "Генуя" проб'ється в єврокубки, але цього не сталося", - зазначив шведський захисник.

"Звичайно, це моя мета, і я розумію, що здійснити її буде легше через Туреччину або Росію, ніж у складі не топових команд Англії або Італії. Ці чемпіонати ростуть, просто подивіться на Снайдера і Дрогба, які перейшли в Галатасарай".

Між тим, незважаючи на те, що швед говорить про російський і турецький чемпіонати, а ним цікавиться "Зеніт", "Інтер" і "Галатасарай", українська команда може забезпечити реалізацію його амбіцій. Тим більше, що взимку Гранквіст відмовив представнику англійської Прем'єр-ліги "Сандерленду".

Нагадаємо, що динамівці вже вели переговори щодо трансферу шведа у зимове міжсезоння, однак тоді "Динамо" не вдалося прийти до спільного знаменника з керівництвом "Генуї". Раніше за маршрутом Генуя - Київ пішов португальський півзахисник Мігель Велозу.

Також офіційний сайт киян повідомив про продовження контракту з українським півзахисником Денисом Гармашем. Контракт 23-річного футболіста розрахований до літа 2016 року. !zn

Читайте також:

Протеже Сьоміна "фізрук" Пінколіні покидає "Динамо"

Легенди "Динамо": Київській команді не вистачає забивного нападника

Алієв повертається у "Дніпро", Коноплянка хоче піти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі