"Динамо" - "Шахтар": найкращі фото матчу

Фото
Поділитися
Команди забили сім голів на "Олімпійському".

12 грудня в рамках 18-го туру української Прем'єр-ліги відбувся матч київського "Динамо" і донецького "Шахтаря", в якому перемогу святкували гості.

"Динамо" вдалося вийти вперед вже на перших секундах зустрічі, коли Мораєс після пасу Гонсалеса вийшов один на один і пробив під голкіпером. "Шахтар" практично відразу відігрався: Бернард з гострого кута навісив зі штрафного, а Хачеріді головою зрізав м'яч точно в Рудько, який не встиг сгрупироваться і пропустив м'яч у свої ворота.
Господарі поля знову вийшли вперед у середині тайму. Степаненко порушив правила біля свого штрафного, а Рибалка ідеально виконав штрафний у "дев'ятку" воріт суперника. Після перерви в одній з контратак донеччани знову зуміли відігратися, коли Срна прострілив з флангу, а Фред в дотик пробив повз Рудько і точно в сітку воріт. Але на цьому "Шахтар" вже не зупинився і на 58-й хвилині Марлос прорвався до штрафного майданчика киян і навісив точно на голову Феррейрі, а той розстріляв ворота - 3:2.
Кияни фактично втратили шанс на позитивний результат, коли опинилися в меншості - Мораєс був вилучений за удар в обличчя Срні. Тим не менш, команди зуміли забити ще по голу - спочатку Хачеріді зрізав м'яч у свої ворота після прострілу Дентіньо, після чого в додатковий час Бесєдін замкнув подачу з кутового - 4:3.
Читайте також: Прем'єр-ліга: "Шахтар" здобув вольову перемогу над "Динамо"
Таким чином, "Шахтар" пішов на зимову перерву, маючи 13 очок переваги над "Динамо" в турнірній таблиці.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі