"Динамо" - "Шахтар": думки букмекерів розділилися

Поділитися
"Динамо" - "Шахтар": думки букмекерів розділилися Команди восьмий раз битимуться за Кубок України одна з однию © sport.bigmir.net
Кияни спробують повторити минулорічний успіх, а "гірники" - зрівняти рахунок фінальних зустрічей.

4 червня "Динамо" і "Шахтар" увосьме зустрінуться один з одним у фіналі Кубку України. Матч відбудеться на НСК "Олімпійський" о 21.00.

Цікаво, що в рамках Кубку кияни найкраще грають з "Шахтарем" якраз у фіналах. У кубковому турнірі команди провели один з одним 11 матчів, з яких 7 були вирішальними. "Динамо" виграло 4 фіналу, а ось на інших стадіях не перемагало "Шахтар" жодного разу.

Думки букмекерів з приводу результату фінального протистояння розділилися. Одні віддають невелику перевагу "Шахтарю", інші - "Динамо". Так, William Hill вважає, що ближче до перемоги "гірники": їхні шанси на успіх оцінюються коефіцієнтом 2,50, тоді як "Динамо" - 2,62. А ось Bwin віддають перевагу киянам: 1,8 - на перемогу "Динамо" проти 1,9 - на перемогу "Шахтаря". Одноголосні все букмекерські контори лише в тому, що найменш вірогідним варіантом завершення основного часу є нічия.

Нагадаємо, що не так давно кияни виграли чемпіонат України вперше з 2009 року, перервавши домінування "Шахтаря". По ходу сезону команди зустрічалися тричі. У матчі за Суперкубок перемогу відсвяткували підопічні Мірчі Луческу (2:0), а в двох матчах чемпіонату команди забили всього один гол. Він на рахунку "Динамо" - 1:0, 0:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі