"Динамо" розгромило "Говерлу" і захопило лідерство у Прем'єр-лізі

Відео
Поділитися
"Динамо" розгромило "Говерлу" і захопило лідерство у Прем'єр-лізі "Динамо" зуміло відсвяткувати перемогу після двотижневої перерви
Кияни зуміли здобути перемогу після двотижневої перерви у чемпіонаті. Завдяки тому, що "Дніпро" проведе свій матч назавтра, динамівці вийшли на перше місце в турнірній таблиці.

Київське "Динамо" розгромило ужгородську "Говерлу" 4:0 в рамках матчу 9-го туру чемпіонату і захопило лідерство у Прем'єр-лізі.

Кияни будуть як мінімум один день перебувати на вершині турнірної таблиці - 19 жовтня дніпропетровський "Дніпро" зіграє з "Чорноморцем" і в разі перемоги або хоча б нічийного результату підопічні Мирона Маркевича повернуться на колишні позиції.

Читайте також: Лідер "Динамо" не зможе допомогти своїй команді найближчим часом

Кияни в двобої з одним із аутсайдерів з перших хвилин почали диктувати свої умови. Примітно, що "Динамо" так і не дозволив "Говерлі" використовувати в матчі орендованих футболістів. В'ячеславу Грозному довелося в оперативному порядку шукати заміну як мінімум 5-6 гравців, що природно зіграло на руку динамівцям.

Як би там не було, але "Динамо" і так виглядало набагато сильніше опонента. За винятком ряду відрізків "біло-сині" не віддавали ініціативу, що в підсумку вилилося в кілька забитих м'ячів. Зазначимо, що шостий гол у чемпіонаті записав у свій актив Артем Кравець, Андрій Ярмоленко віддав гольовий пас. Також не пішов з поля без гола і Сергій Сидорчук, який враховуючи два точних удари за збірну, вже в третьому поєдинку поспіль засмучує суперників.

Читайте також: Півзахисник "Динамо" увійшов в історію українського футболу

Говерла - Динамо- 0:4 (0:2)

Голи: Кравець, 12 (0:1). Сидорчук, 43 (0:2). Ленс, 46 (0:3). Гусєв, 80 - з пенальті (0:4).

"Говерла" (Ужгород): Бабенко, Полянський (Райчевіч, 67), Хомин, Тудосе, Герасим'юк, Качараба, Степанюк (Вечурко, 77), Глушицький (Акакпо, 54), Трухін, Шацьких, Бурдужан.

"Динамо" (Київ): Шовковський, Виду, Данилу Сілва, Драгович, Сидорчук, Мігел Велозу, Риболовля, Беланда (Безус, 58), Ярмоленко, Ленс (Гусєв, 59), Кравець (Теодорчик, 71).

Покарання: Ленс, 56. Акакпо, 79 (попередження).

Судді: Вакс (Хмельницький), Левко (Чернівці), Дудчик (Чернігів).

18 жовтня. Ужгород. Стадіон "Авангард".

Відзначимо, що "Динамо" свій наступний матч в українських змаганнях проведе в рамках 1/8 фіналу Кубка України. 30 жовтня кияни візьмуть львівські "Карпати". Додамо, що в першому матчі динамівці здолали львів'ян 1:0 на виїзді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі