"Динамо" програло "Фенербахче" на старті Ліги Європи

Поділитися
"Динамо" програло у Стамбулі © ФК Динамо
Кияни не втримали нічийний результат.

У четвер, 8 вересня, київське "Динамо" провело матч на виїзді проти турецького "Фенербахче" у першому турі групового етапу Ліги Європи.

Перший тайм пройшов під контролем господарів. Турки більше атакували, а "Динамо" практично нічого не могло протиставити туркам. "Канарійки" почали ще сильніше піддавлювати в середині першої 45-хвилинки і очікувано відкрили рахунок - Енріке переграв у повітрі після подачі з кутового Гармаша і відправив круглого ворота Бущана.

За характером гри старт другого тайму нагадував першу половину, проте "Динамо" зуміло зрівняти результат – Буяльський на лівому фланзі накрутив двох футболістів "Фенера" і прострілив на Циганкова, який у дотик у дальній кут забив гол.

Коли поєдинок йшов до нічийного результату, кияни допустили провал в обороні - на 90+3 хвилині Батшуаї опинився один перед Бущаном і розстріляв кіпера.

"Фенербахче" – "Динамо" – 2:1

Голи: Енріке, 35, Батшуайї, 90+2 – Циганков, 64.

"Фенербахче": Алтай Баяндир, Кадіоглу, Густаво Енріке, Салаї, Луан Перес, Россі (Кахведжі, 69), Вілліан Арао, Крешпу (Яндаш, 83), Аліоски (Лінкольн, 83), Жоау Педро (Батшуаї, 69) (Валенсія, 69)

"Динамо": Бущан, Дубінчак (Вівчаренко, 59), Сирота, Бурда, Кендзера, Кабаєв, Шапаренко (Шепелєв, 68), Сидорчук, Циганков, Гармаш (Кравченко, 88), Буяльський.

Турнірна таблиця

Таким чином, "Динамо" зазнало п'ятої поразки поспіль у всіх турнірах.

Нагадаємо, нинішнього єврокубкового сезону "Динамо" стартувало у кваліфікації Ліги чемпіонів, де пройшло турецький "Фенербахче", австрійський "Штурм", але поступилося португальській Бенфікі" і вирушило до групи ЛЄ.

У наступному турі підопічні Луческу зіграють 15 вересня у Польщі проти кіпрського клубу АЕК.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" встановило клубний антирекорд у чемпіонатах України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі