"Динамо" програло "Металургу" в Донецьку і опустилося на четверте місце

Відео
Поділитися
"Динамо" програло "Металургу" в Донецьку і опустилося на четверте місце Один у полі не воїн: Владислав Калитвинцев не встиг забити двічі
Сергій Ребров зазнав першої поразки як головний тренер "Динамо". У Донецьку кияни грали з позиції сили, проте у штрафному майданчику суперника вся перевага танула на очах.

В рамках 27-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги київське "Динамо" у Донецьку поступилося місцевому "Металургу" 1:2, скотившись на 4-те місце в турнірній таблиці.

Після першої невдачі Сергія Реброва на посаді головного тренера команди перспективи киян вдруге поспіль показати і так не надто прийнятний для клубу результат здаються примарними: "Металіст" набрав хід і навряд чи буде втрачати очки в матчах, що залишилися. Тим більше у харків'ян є дві гри у запасі.

До речі, саме ігри і календар стали головною і поки непереборною перешкодою для динамівців: в ритмі матчів через два-три дні провідні футболісти не зуміли проявити свої найкращі якості. Втрата концентрації і фізична втома вилилися в чудову можливість для "Металурга" показати, що і вони подібно до своїх земляків із "Шахтаря" можуть обіграти колись великий клуб. Навіть після поразки в Києві 1:9.

І якщо з "Ворсклою" і "Чорноморцем" номер з пропущеним в першому таймі або відразу ж після перерви голом проходив і зрештою кияни зводили протистояння хоча б на нічию. У Донецьку клас місцевої команди і її ударна сила в особі атакуючих футболістів не дозволили "Динамо" взяти своє.

Не реалізувавши свої моменти в першому таймі, кияни були змушені відіграватися вже у другому таймі. І треба сказати, що вони не довели справу до валідольної кінцівки, а забили в середині 45-хвилинки. Допомога прийшла звідти, звідки її не чекали: Владислав Калитвинцев, відправлений у минулому сезоні Блохіним в оренду, опинився на вістрі атаки і точним ударом вразив ціль. Для того, щоб забити, синові відомого динамівського диригента атак 90-х Юрія Калитвинцева знадобилося 15 хвилин.

Здавалося, що ось воно, джерело натхнення. Але суперник став на шляху до хвилинної слави молодого півзахисника. А незабаром донеччани знову скористалися плутаниною біля воріт киян, коли помилилися Александар Драговіч і Домагой Віда. Жуніор Мораес точним ударом відзначився другим за поєдинок, закріпившись на першій сходинці змагання бомбардирів. Тепер на його рахунку - 17 голів.

Кияни ж не зуміли отримати з фінального штурму вигоду і зазнали 6-ї поразки в сезоні. До антирекорду минулого чемпіонату залишилося ще два програші.

Металург - Динамо- 2:1 (0:0)

Голи: Жуніор Мораес, 46 (1:0). Калитвинцев, 74 (1:1). Жуніор Мораес, 85 (2:1).

"Металург" (Донецьк): Паньків, Чечер, Пляцікас, Прийма, Зотов, Болбат (Казарян, 78), Морозюк (Казарян, 90+2), Лазіч, Алешандре (о'ді, 89), Макрідіс, Жуніор Мораес.

"Динамо" (Київ): Рибка, Селін, Віда, Данілу Сілва (Калитвинцев, 59), Драговіч, Вукоєвіч, Сидорчук (Бузус, 72), Аруна (Гармаш, 58), Гусєв, Ленс, Ідейє.

Покарання: Прийма, 20. Морозюк, 43. Аруна, 56. Сидорчук, 56. Драговіч, 57. Алешандре, 83 (попередження).

Суддя: Вакс (Сімферополь).

27 квітня. Донецьк. Стадіон "Металург".

Нагадаємо, що наступний, 28-й тур, динамівці пропускають. В інших матчах 2 травня зіграють "Севастополь" - "Зоря", "Чорноморець" - "Металіст", "Шахтар" - "Іллічівець", назавтра на поля українських стадіонів вийдуть запорізький "Металург" і "Ворскла", а 4 травня тур завершать "Таврія" - "Металург" Д, "Говерла" - "Волинь" та "Дніпро" - "Карпати". !zn

Читайте також:

Саленко підтримав Реброва в бажанні перебудувати гру "Динамо"

На пост наставника "Динамо" претендують румунська легенда і "татарський чарівник"

Ярмоленко не вірить, що "Дніпро" випередить "Шахтар" у боротьбі за чемпіонство

В чемпіонаті Прем'єр-ліги повинно залишитися 16 команд, - експерти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі