"Динамо" представило нову форму на сезон-2022/23

Поділитися
Домашня форма виконана у традиційних кольорах "Динамо" © ФК Динамо
Кияни виступатимуть у новому екіпіруванні.

Київське "Динамо" представило оновлену форму на сезон-2022/23.

Домашня форма представлена ​​у біло-блакитних кольорах, включаючи круглий виріз, шеврон "Динамо", прапор України, логотип технічного спонсора New Balance та напис FCDK зі зворотного боку.

Зазначимо, що діагональна смуга – це данина історії та традиціям клубу. Саме у формі із синьою смугою футболісти "Динамо" виграли свій перший титул чемпіона СРСР у 1961 році.

Виїзна форма виконана у синьо-блакитних кольорах. Повідомляється, що натхненням при створенні домашньої та виїзної форми стали графіті, намальовані фанатами клубу у різних куточках Києва.

Третій комплект виконаний у національних кольорах і включає шеврон "Динамо", прапор України та логотип New Balance. Це символізує єднання українців у їхньому прагненні до перемоги.

"Нова форма "Динамо" сезону 22/23 – це символ єдності футболістів та фанатів клубу. Ми всі боремося за одне. У кожній грі ми розповідаємо про нашу спадщину, підтверджуємо те, ким ми є і зосереджуємось на тому, куди ми рухаємось. рухаємось ми всі до одного – до перемоги", - написали на сайті "Динамо".

Перший матч у новій формі кияни можуть провести вже сьогодні у рамках поєдинку 2-го туру групового етапу Ліги Європи проти команди АЕК Ларнака.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" представив нову форму на сезон-2022/23.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі