"Динамо" постарається розлучитися з Мбокані

Поділитися
"Динамо" постарається розлучитися з Мбокані Мбокані чекає пропозицій від інших клубів © Dynamo.kiev.ua
Ігор Суркіс не проти позбутися гравця, який "ігнорує інтереси колективу".

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що клуб спробує продати бунтівного форварда Дьємерсі Мбокані. Якщо ж конголезець, якого, за словами Суркіса, ніхто з легіонерів не підтримав, залишиться і продовжить висловлювати своє невдоволення, то відправиться в другу команду.

"Переконаний: з футболістами, які ігнорують інтереси колективу, слід одразу ж розлучатися. Що ми і постараємося зробити в це трансферне вікно. А якщо варіантів, які в рівній мірі влаштують усі сторони, не виявиться, Мбокані стане доводити в тренувальному процесі, що він сильніший за інших колег по амплуа, - сказав Суркіс в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні", - Конкурувати Дьємерсі доведеться тепер з трьома гідними нападниками, але якщо він цього не захоче - буде підданий штрафним санкціям і переведений у другу команду. Де не стане валяти дурня, а буде відповідально виконувати умови чинного контракту - якщо хоче день в день отримувати зарплату і прописані в угоді бонуси".

Суркіс також відзначив, що інші легіонери клубу про можливість залишити "Динамо" не думають: "А якщо і задумаються, ще питання, чи багато знайдеться в Європі клубів, здатних переплюнути наші фінансові умови. Футболісти розуміють, що їхній вік короткий, і перш ніж повісити бутси на цвях, потрібно заробити на все життя. І якщо мені скажуть, що футболіст мріє грати в топ-клубі безкоштовно, я в це, вже вибачте, не повірю".

Нагадаємо, що в травні Мбокані дав відверте інтерв'ю, в якому сказав, що в "Динамо" його "морально вбили", поскаржився на непотрапляння до складу і заявив, що хоче змінити клуб. Ігор Суркіс раніше вже говорив, що з таким ставленням Мбокані "буде гнити в дублі". Пізніше головний тренер команди Сергій Ребров зазначив, що будь на його місці покійний Валерій Лобановський, то конголезець вже давно грав би у другій команді.

Додамо, що, за інформацією ЗМІ, інтерес до Мбокані цього літа проявляють "Бешикташ" і "Андерлехт".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі