"Динамо" підписало бразильця Че Че

Поділитися
"Динамо" підписало бразильця Че Че Че Че буде виступати під шостим номером © ФК Динамо
Киян підсилив півзахисник "Палмейраса".

Київське "Динамо" оголосило про підписання півзахисника "Палмейраса" Данило Невеса (Че Че). За даними ряду ЗМІ, сума трансферу могла становити 4,8 мільйона євро.

Контракт киян з 25-річним футболістом розрахований на п'ять років. В Україні півзахисник виступатиме під шостим номером.

"У Києві почуваю себе добре. Це новий виклик у моїй кар'єрі і я дуже мотивований. І сподіваюся, у мене все вийде. Дуду і Бетао дали позитивні характеристики про "Динамо", що тут є всі умови для роботи. Я не говорив про перехід з Клейтоном, а розмовляв з Вілліаном, який теж грав за "Металіст". Він сказав мені, що тут добре, але може бути важко в плані вивчення мови. Але я сподіваюся, це не буде проблемою, і я швидко адаптуюся", - заявив новачок "Динамо".

Че Че - універсал і може зіграти на кількох позиціях, зокрема опорного півзахисника та правого захисника. У минулому сезоні бразилець провів 53 матчі в складі "Палмейраса", забив 2 голи і зробив 4 результативні передачі.

Раніше Ігор Суркіс розповів про трансферні плани "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі