"Динамо" перепродасть Віду в "Евертон" - ЗМІ

Поділитися
"Динамо" перепродасть Віду в "Евертон" - ЗМІ Віда може опинитися в Англії © ФК Динамо
Київський клуб має намір виручити за хорвата солідну суму.

Захисник "Динамо" і збірної Хорватії Домагой Віда може продовжити угоду з київським клубом, але потім буде проданий в "Евертон".

Про це повідомляє журналіст телеканалів "Футбол 1/2" Ігор Бурбас:

"Як я розумію ситуацію, Віда однозначно не залишиться в Києві. Задум "Динамо": сплатити штраф за ануляцію угоди з "Бешикташем", перепродати в "Евертон" за 7 мільйонів, компенсувати недолік за контрактом ("іриски" не готові платити хорвату обіцяні в Стамбулі 2,2 мільйона) і Київ виходить в плюс", – написав Бурбас.

Зазначимо, що тренер воротарів "Бешикташа" Мар'ян Мрмич висловив упевненість в тому, що Домагой Віда переїде до Стамбулу.

"З моєї точки зору, це все розмови. Віда вже гравець "Бешикташа", і 3 січня він поїде з нами на збір до Анталії. З цього дня він буде нашим футболістом вже офіційно", - повідомив Мрмич.

Раніше, за інформацією турецької преси, Віда підписав попередній контракт з "Бешикташем". При цьому сам гравець після заключного матчу киян у 2017 році попрощався з уболівальниками.

Нагадаємо, що Віда виступає за "Динамо" з весни 2013 року. Загалом на його рахунку 161 матч і 13 голів за киян у всіх турнірах.

Раніше повідомлялося, що Віда дасть остаточну відповідь "Динамо" до 25 грудня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі