"Динамо" перенесло матч з "Шахтарем" без згоди суперника

Поділитися
"Динамо" перенесло матч з "Шахтарем" без згоди суперника "Динамо" і "Шахтар" проведуть матч з порушенням регламенту УПЛ © football.ua
Кияни отримали дозвіл від керівництва Прем'єр-ліги.

Поєдинок київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" в рамках 26-го туру української Прем'єр-ліги було перенесено з суботи, 22 квітня, на п'ятницю, 21 квітня, без згоди "гірників".

Про це заявив генеральний секретар "Шахтаря" Олександр Черкасов:

"Щодо перенесення дати матчу з "Динамо" в "Шахтар" ніхто не звертався. Про те, що гра пройде в п'ятницю, 21 квітня, ми дізналися з офіційного рішення Прем'єр-ліги".

Варто відзначити, що Прем'єр-ліга даними кроком порушила власний регламент, так як п'ятничні матчі з вересня по квітень не повинні починатися пізніше 19:00, тоді як українське дербі розпочнеться о 20:00.

При цьому президент "Динамо" Ігор Суркіс спростував інформацію про те, що поєдинок був перенесений через весілля дочки його брата Григорія.

"Моя донька вийшла заміж рівно рік тому. У дочки брата 22 квітня весілля. Якщо люди вважають, що матч перенесли через весілля, то вони помиляються. Ми домовилися з "Шахтарем" зіграти в п'ятницю. Нам це зручно, в середу принципові матчі в Кубку, півфінал все-таки", - сказав Ігор Суркіс.

Нагадаємо, відрив "Шахтаря" від "Динамо" турнірній таблиці Прем'єр-ліги становить 11 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі