"Динамо" не зуміло пробитися до основного турніру Ліги чемпіонів і виступить у Лізі Європи

Відео
Поділитися
© ФК Динамо
Кияни не пройшли "Зальцбурга".

У вівторок, 27 серпня, київське "Динамо" в Австрії на стадіоні "Ред Булл Арена" провело матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Зальцбурга".

Перший матч команд у Польщі завершився з рахунком 2:0 на користь австрійців, а у Зальцбурзі була зафіксована нічия (1:1).

"Динамо" з урахуванням результату першої гри агресивно і з пресингом розпочало поєдинок, однак у першій же атаці господарів пропустило - Дагім отримав м'яч на правому фланзі, змістився в центр і пробив у дальній.

Киянам знадобився певний час, щоб прийти до тями і зрівняти рахунок – Ванат після відмінної передачі з глибини від Михавка у боротьбі із захисником зумів пробити кіпера.

У здругому таймі австрійці почали грати за рахунком і віддали м'яч команді Шовковського. Динамівці мали кілька хороших шансів, проте повернути інтригу у протистояння не змогли – 1:1.

Таким чином, "Зальцбург" восени виступить в основному етапі Ліги чемпіонів, а "Динамо" зіграє у Лізі Європи.

"Зальцбург" – "Динамо" – 1:1 (перший матч – 0:2)

Голи: Дагім, 11 - Ванат, 29.

"Зальцбург": Бласвіх, ван дер Бремпт (Бланк, 90+3), Пентковскі, Байду, Дедич, Бідструп (Гурна-Дуат, 74), Капальдо (Діамбу, 64), К'єргор (Доржелес, 64), Дагім (Ратков, 73), Ео, Глух

"Динамо": Бущан, Тимчик (Супряга, 83), Попов (Біловар, 83), Михавко, Дубінчак, Бражко (Михайленко, 75), Шапаренко, Ярмоленко (Волошин, 67), Пихальонок, Кабаєв (Брагару, 75), Ванат

Предупредження: Діамбу, Гурна-Дуат - Попов, Михавко, Тимчик, Ванат, Дубінчак, Біловар

Відеоогляд матчу можна подивитися за посиланням.

Нагадаємо, "Динамо" на попередніх двох стадіях кваліфікації пройшло сербський "Партизан" (6:2, 3:0) та шотландський "Рейнджерс" (1:1, 2:0), а "Зальцбург" розібрався з нідерландським "Твенте".

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" здобуло вольову перемогу над "Карпатами" в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі