"Динамо" не прибуло на матч до Маріуполя

Поділитися
"Динамо" не прибуло на матч до Маріуполя Маріупольські вболівальники не побачать матч з "Динамо" © facebook.com
Кияни можуть отримати технічну поразку.

"Динамо" бойкотувало матч у Маріуполі і не приїхало в місто. Таким чином, поєдинок 7-го туру між віце-чемпіоном України і "Маріуполем" не відбудеться. Про це повідомив телеканал "Футбол 1".

Нагадаємо, раніше МВС в листі для "Динамо" наголошувало, що проведення цього матчу 27 серпня в Маріуполі - особливо небезпечно, оскільки на святковий період до Дня незалежності загострюється ситуація на фронті.

У "Динамо" вирішили відмовитися від поїздки через відсутність гарантій безпеки з урахуванням близькості до зони АТО, незважаючи на попередження з боку Федерації футболу України та Прем'єр-ліги про можливе покарання за такий крок. При цьому клуб має намір звернутися в Міжнародний спортивний суд в разі технічної поразки.

Крім того, на офіційному сайті кияни запропонували перенести матч на іншу дату і таки приїхати в місто, якщо в зоні АТО на Маріупольському напрямку припиниться вогонь.

Відзначимо, що в Маріуполі вже відбулося три матчі нинішнього сезону УПЛ - в гості до місцевої команди приїжджали "Верес" (0:0), "Чорноморець" (3:0) і "Карпати" (3:0).

Раніше ФФУ розглядала варіант перенесення матчу "Маріуполь" - "Динамо" Київ, але сторони домовитися не змогли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі