"Динамо" не хоче відпускати Ярмоленка - навіть за 25 мільйонів

Поділитися
"Динамо" не хоче відпускати Ярмоленка - навіть за 25 мільйонів
Схоже, що перехід лідера київського "Динамо" в європейський клуб у найближче трансферне вікно не відбудеться. Керівництво киян спеціально називає завищену ціну на Ярмоленка, щоб той залишився у Києві, вважає іноземна преса.

Київське "Динамо" знову відмовило італійській "Ромі" у придбанні півзахисника і нападника Андрія Ярмоленка.

Римляни підвищили пропозицію з 15 до 18 мільйонів євро, про що повідомив італійський журналіст Джанлука ді Марція. Однак президент Ігор Суркіс не поспішає відпускати свого лідера, призначивши за нього досить завищений трансферний платіж в 25 мільйонів в європейській валюті.

Втім, журналіст вважає, що швидше за все Ярмоленко не залишить Київ, власне через це у "Динамо" визначена така висока компенсація.

Зазначимо, що рік тому, за кілька годин до закриття трансферного вікна в кінці серпня, динамівці відмовили російському "Зеніту" в покупці Ярмоленка за 27 мільйонів євро. Тоді Ігор Суркіс і наставник Олег Блохін, за інформацією преси, запропонували росіянам заплатити в півтора рази більше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що крім "Роми" Ярмоленком цікавляться у "Манчестер Сіті" і лондонському "Челсі". Інтерес "синіх" виходив від головного тренера Жозе Моурінью.

Примітно, що "Рома" хоче роздобути ще одного флангового гравця з України - півзахисника "Дніпра" Євгенія Коноплянку. Втім, швидше за все це взаємовиключні варіанти - або Коноплянка, або Ярмоленко. !zn

Читайте також:

Екс-тренер збірної України упевнений, що Коноплянці слід їхати в топ-клуб прямо зараз

Замість італійської Серії А український футболіст відправився в чемпіонат Нідерландів

Чемпіонат Прем'єр-ліги відбудеться за новою схемою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі