"Динамо" - "Металург" Д: анонс, де дивитися матч 5 грудня

Поділитися
"Динамо" - "Металург" Д: анонс, де дивитися матч 5 грудня "Динамо" спробує взяти реванш у "Металурга" за поразку в кінці минулого сезону © lnfaw.blogspot.com
Заключний поєдинок у 2014 році обіцяє стати важким випробуванням для лідерських амбіцій киян. Донеччани вже відібрали очки у "Дніпра" і "Шахтаря".

Донецький "Металург" в нинішньому сезоні обіграв "Шахтар" 2:1, а також зумів вирвати нічию у поєдинку з "Дніпром" - 1:1. Тепер же команда Володимира П'ятенка готова попсувати нерви і київським "Динамо", яке впевнено лідирує в турнірній таблиці.

Для підопічних Сергія Реброва важливо піти на зимову перерву з тим же п'ятиочковою перевагою над суперниками, а також у гарному настрої підійти до матчу групового турніру Ліги Європи проти румунського "Стяуа".

Прем'єр-ліга, 10-й тур (перенесено з 25 жовтня через парламентських виборів)

Динамо - Металург Д

5 грудня, п'ятниця, 19:00. Київ, НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади

Динамо: Шовковський, Данилу Сілва, Хачеріді, Драгович, Виду, Сидорчук, Рибалка, Ярмоленко, Беланда, Ленс, Кравець.

Металург Д: Бандура, Нойок, Чечер, Путівцев, Соболь, Лазіч, Прийма, Морозюк, Алешандре, Корвалью, Жуніор Мораес.

Травмовані: Гармаш, Селін, Макаренко - Макрідіс.

Суддя: Анатолій Жабченко (Хмельницький).

Нагадаємо, що "Динамо" має активі вже 15-матчеву безпрограшну серію у Прем'єр-лізі: примітно, що саме "Металург" в останній раз обігравав киян. Це сталося в минулому сезоні в матчі 27-го туру - ще в Донецьку (в кінці квітня) "синьо-білі" здолали суперника 2:1 завдяки двом голам Жуніора Мораэса. То була перша невдача Сергія Реброва на посаді головного тренера динамівців, і поразка фактично позбавило команду шансів хоча б на третє місце.

Саме з цієї причини для "Динамо" матч перетворюється на принциповий. Те, що Ребров вже навчив своїх підопічних грати з холодною головою, показали матчі чемпіонату і Ліги Європи, в яких "Динамо" виглядало в першу чергу цілісним колективом, здатним добиватися результату. З іншого боку, у киян траплялися і провали - але то було в поєдинках з колективами, які вибудовували щільні оборонні редути у своїй штрафній.

"Металург" же буде нав'язувати контргру в центрі поля, де у "Динамо" є сильні футболісти, здатні позбавити опонента оперативного простору. Тим більше, що донеччани мають хорошу атакуючу лінію, і будуть намагатися йти вперед, а це хороший шанс для підопічних Реброва зловити супротивника на контратаці. Як би те ні було, але швидше за все все вирішить перший гол.

Не варто забувати, що матч стане випробуванням і для наставника "Металурга" Володимира П'ятенко - від успішного результату цілком можливо залежить його подальша доля в команді.

Напередодні Динамо повідомили про одужання травмованих півзахисників - на поле повернулися атакувальний хав Юнес Беланда і опорник Лукман Аруна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі