"Динамо" і "Шахтар" проведуть зимові збори в Іспанії та Португалії

Поділитися
"Динамо" і "Шахтар" проведуть зимові збори в Іспанії та Португалії "Шахтар" побуває в двох країнах © ФК Шахтер
Стали відомі плани українських грандів на зимову паузу.

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" будуть готуватися до другої половини сезону за кордоном. Зимова відпустка обох команд триватиме до 14 січня.

Кияни зберуться на базі в Конча-Заспі, після чого вже 16 січня вирушать на перший підготовчий збір до Іспанії, який триватиме 2 тижні і під час якого підопічні Сергія Реброва зіграють 4-5 контрольних матчів.

Другий збір пройде з 4 по 18 лютого також в Марбельї. Очікується, що "Динамо" зіграє за цей час ще 5-6 поєдинків, але суперники поки залишаються невідомими.

"Шахтар" з 14 по 22 січня буде тренуватися в іспанській Ла-Манзі. Потім команда повернеться на кілька днів у Київ, а вже 25 січня почне другий збір до Португалії. "Помаранчево-чорні" відправляться в південний регіон Алгарве, де будуть базуватися в місті Лагуш.

У Португалії підопічні Паулу Фонсеки виступлять на виставковому турнірі Atlantic Cup 2017 разом з датським "Орхусом", шведськими "Юргорденом", "Еребру" і чеським "Яблонцем". Крім того, тренерський штаб планує ще два спаринги. Португальський збір повинен завершитися 9 лютого.

Читайте також: "Динамо" - "Шахтар": найкращі фото матчу

Нагадаємо, в новому році першим офіційним матчем для "Динамо" буде зустріч із "Зорею" 25 лютого, а "гірники" вийдуть на поле раніше - в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Сельти" в Іспанії 16 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі