"Динамо" готується до всіх можливих сценаріїв в матчі з "Гентом" - Луческу

Поділитися
Луческу вважає "Гент" небезпечним суперником © ФК "Динамо"
Головний тренер київської команди не знає, як складеться гра.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу дав коментар по матчу плей-офф кваліфікації ЛЧ проти бельгійського "Гента", який пройде 23 вересня на виїзді.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Гент - Динамо.

"У першу чергу, хочу відзначити, що "Гент" - дуже хороша команда. У неї змінилося два тренери за короткий період. Це складно для будь-якої команди. Те, що "Гент" почав свій національний чемпіонат не кращим чином, і в команді з'явилося 11 нових гравців і стільки ж пішло, ні про що не говорить.

Природно, не можна забувати, що це протистояння складається з двох матчів. Мої три головні принципи в роботі: створити боєздатну команду, поставити їй гру, а потім здобувати з нею результат.

Але коли ми говоримо про таку стадію Ліги чемпіонів, головний пріоритет - однозначно результат. Що стосується першого матчу, який відбудеться завтра, я готую команду до всіх можливих сценаріїв, які можуть скластися на полі. Адже не ми одні граємо, є ще й суперник. Тому дуже складно сказати, як завтра буде складатися матч", - цитує Луческу офіційний сайт "Динамо".

Матч-відповідь команди проведуть 29 вересня в Києві.

"Динамо" і "Гент" раніше грали один проти одного у кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2010/2011. Тоді кияни двічі легко обіграли бельгійців (3:0 і 3:1).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі