Динамівці пообіцяли поважати дебютанта Ліги Європи

Поділитися
Динамівці пообіцяли поважати дебютанта Ліги Європи Ребров вважає, що недооцінка суперника у Лізі Європи неможлива © fcdynamo.kiev.ua
Головний тренер Сергій Ребров та воротар Олександр Шовковський вважають, що недооцінювати суперника у такому важливому турнірі як Ліга Європи не можна.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров та воротар команди Олександр Шовковський пообіцяли з повагою ставитись до дебютанта Ліги Європи "Ріу Аве", з яким вони зіграють у першому турі групового турніру.

Динамівці вважають, що не можна недооцінювати можливості суперників у такому важливому змаганні.

"З нашого боку немає такого поняття, як недооцінка суперника. Можливо, у журналістів є... Наша команда завжди вивчає роботу суперника, звичайно, акцентує увагу на своїх діях, але й на тому, як грає суперник. Саме на цьому ми будуємо свою тактику та готуємося до гри. Думати про якісь речі, пов'язані з недооцінкою, невластиво для нас", - пояснив свою думку Шовковський.

"Я взагалі не розумію, як можна недооцінювати команду, яка йде на першому місці в чемпіонаті Португалії, навіть якщо, як ви сказали, її ніхто не знає в Україні. Ми точно знаємо", - розповів наставник Сергій Ребров.

Нагадаємо, що "Динамо" зіграє із "Ріу Аве" у рамках групового турніру в квартеті J 18 вересня о 22:00. Окрім португальців та українців у цій групі гратимуть румунський "Стяуа" та данський "Ольборг".

Раніше повідомлялось, що приїзд "Динамо" до португальського "Ріу Аве", що представляє провінційне містечко Віла-ду-Конде, викликав нечуваний ажіотаж. На поєдинку очікується рекордна кількість глядачів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі