Дерев'янченко і Чарло дали останні коментарі перед боєм

Поділитися
Дерев'янченко і Чарло дали останні коментарі перед боєм Бій пройде в США без глядачів © Boxingscene
Боксери готові до поєдинку.

Чемпіон WBC в середній вазі Джермалл Чарло (30-0, 22 КО) і українець Сергій Дерев'янченко (13-2, 10 КО) дали останні коментарі перед чемпіонським боєм.

"Я збираюся надати на Чарло тиск з самого початку. Я збираюся використовувати свої ноги, свій джеб і комбінації, щоб домогтися перемоги. Це велика битва. Коли я виграю, відкриється ще більше можливостей. Я зможу об'єднати пояси і вивести свою кар'єру на новий рівень", - повідомив Дерев'янченко.

"30 суперників намагалися мене перемогти, і жоден з них не досяг успіху. Балаканина нічого не означає. Я готовий до бою. Сергій може говорити про мене все що завгодно, в суботу нас чекає бій. Дерев'янченко заглядає мені за спину. Його тренер і вся його команда, всі дивляться мені за спину. в суботу вони зрозуміють, з ким вони зіткнулися. Я кращий в світі", - сказав Чарло.

Нагадаємо, бій Дерев'янченко - Чарло відбудеться в ніч з 26-го на 27-е вересня в США. На кону буде стояти титул чемпіона світу за версією WBC в середній вазі. Дерев'янченко втретє в кар'єрі спробує завоювати чемпіонський пояс.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на чемпіонський бій українця Дерев'янченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі