Дебютанти збірної України оцінили свою гру в матчі з Чехією

Поділитися
Дебютанти збірної України оцінили свою гру в матчі з Чехією Корнієнко відзначився голом © УАФ
У спарингу зіграло багато нових облич.

Захисники Олександр Сирота, Тарас Качараба, Віктор Корнієнко і півзахисники Сергій Булеца і Владислав Кочергін вперше зіграли за збірну України.

Віктор Корнієнко і Тарас Качараба відразу після поєдинку оцінили свою гру:

"Я вважаю, що ми провели непоганий матч, враховуючи що була ротація. Думаю, непоганий досвід. Були і в нас моменти, і у них, але найприкріше - це пропускати за 10 секунд до фінального свистка. Дебютний гол? Звичайно, це подвійно приємно, коли ти мрієш просто дебютувати за національну збірну, але коли ще й забиваєш гол... Присвячую гол всій Україні, рідним, дружині, дитині, мамі, сестрі і всім", - повідомив захисник "Шахтаря".

"Був досить бойовий поєдинок, думаю він сподобався уболівальникам, але шкода, що ми не втримали перемогу. Дебют? Для мене особисто і для моєї сім'ї - просто не передати словами. Кожен з дитинства мріє зіграти за національну збірну. Це щось неймовірне", - розповів футболіст чеської "Славії".

Нагадаємо, товариський матч Чехія - Україна завершився з рахунком 1:1. Українців в першому таймі вивів вперед Корнієнко, але на останніх секундах поєдинку чехи врятували нічию.

Чехія - Україна 1:1: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі