Де Дзербі ще не ухвалив остаточного рішення покинути "Шахтар" - ЗМІ

Поділитися
Де Дзербі ще не ухвалив остаточного рішення покинути Де Дзербі отримав дозвіл від "Шахтаря" шукати собі новий клуб © ФК Шахтер
Тренер продовжує слідкувати за ситуацією.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі ще не визначився зі своїм майбутнім у клубі, повідомляє журналіст Альфредо Педулла.

За інформацією джерела, італійський фахівець спостерігає за розвитком ситуації з військовим вторгненням Росії до України, а також оцінює перспективи проведення нового сезону національного чемпіонату.

Раніше Де Дзербі у коментарі журналістам повідомляв, що отримав дозвіл від керівництва "Шахтаря" шукати собі нове місце роботи у літнє міжсезоння.

При цьому у наставника "гірників" з'явився варіант із турецьким "Галатасараєм", де йому готові надати свободу дій на трансферному ринку. Однак для Де Дзербі ця пропозиція не є пріоритетною.

Варто зазначити, що УПЛ уже затвердила факт проведення нового футбольного сезону, але його формат наразі не сформовано.

Раніше повідомлялося про те, що український талант "Шахтаря" відмовив італійським грандам заради трансферу до німецького клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі