Daily Star: Росію позбавлять ЧС-2018 і віддадуть його Англії

Поділитися
Daily Star: Росію позбавлять ЧС-2018 і віддадуть його Англії © Геннадія Главицкого
Британський таблоїд робить припущення, що в разі, якщо ФІФА проведе повторне голосування за ЧС-2022, це автоматично понесе за собою повторення процедури і по російському мундіалю, так як ці заявки спочатку голосувалися в один час.

ФІФА може переглянути своє рішення за призначенням господині чемпіонату світу-2018 Росії.

Про це стверджує британський таблоїд Daily Star, підкреслюючи, що все буде залежати від розвитку ситуації з ЧС-2022 і його господарем Катаром.

Після розслідування, яке торкнулося процедури голосування по ЧС 2018 і 2022 років (відбулася 2 грудня 2010 року в Цюріху), і було розпочато наприкінці березня, стали відомі факти підкупу чиновників, які мають право голосу у ФІФА з подібних питань. Встановлено, що взяти давалися великим капіталом з Катару.

Тому, цілком реально, що у ФІФА проведуть повторне голосування по Катару, що юридично не може не торкнутися і визначення країни-господині для ЧС-2018, тим більше, що основним критиком проведення світового форуму на Близькому Сході влітку, був сам президент ФІФА Зепп Блаттер.

В цьому випадку, стверджує видання, головним кандидатом на проведення російського мундіалю стане Англія, яка також претендувала на ЧС-2018, але зійшла з дистанції на першому етапі голосування (тільки два голоси). А катарський форум прийме Австралія, оскільки ФІФА не збирається змінювати свого принципом тусувати континенти кожен ЧС.

Нагадаємо, що ЧС-2018 планується провести в 11 російських містах - Москві, Санкт-Петербурзі, Калінінграді, Волгограді, Казані, Нижньому Новгороді, Саранську, Самарі, Сочі, Ростов-на-Дону і Єкатеринбурзі.

востаннє Англія приймала чемпіонат світу 1966 року - тоді англійці виграли мундіаль, обігравши у фіналі Німеччину 4:2 у додатковий час. !zn

Читайте також:

Канадський спортивний магнат закликав бойкотувати спонсорів ФІФА - з-за російської позиції

Катар відповів ФІФА: Близький Схід заслуговує провести чемпіонат світу

Гриценко ініціював збір підписів за виключення збірної Росії з чемпіонату світу

ФІФА дозволила використання відеофіксації голів на чемпіонаті світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі