"Чорноморець" та "Іллічівець" забили шість голів, але переможця не виявили

Відео
Поділитися
"Чорноморець" та "Іллічівець" забили шість голів, але переможця не виявили © bigbord.net
Другий тур чемпіонату Прем'єр-ліги завершився видовищним матчем, в якому учасник Ліги Європи не зумів обіграти молоду, але амбітну команду.

Одеський "Чорноморець" і маріупольський "Іллічівець" зіграли внічию 3:3 в матчі 2-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Команди проявили підвищену результативність у першому таймі, а після перерви вирішили більше часу приділити обороні.

Таким чином, маріупольцям вдалося набрати перше очко в нинішньому сезоні, а от одесити після звітної гри стали найбільш забивною командою Прем'єр-ліги. В активі підопічних Романа Григорчука - 7 голів у двох іграх. Раніше, нагадаємо, вони здолали "Олімпік" 4:0, а "Іллічівець" програвши "Волині" 1:2.

Матч почався з атак "Чорноморця", однак відкрили рахунок номінальні господарі (матч проходив у місті на Чорному морі). Провал в обороні одеситів призвів до того, що Олексій Довгий головою вразив ціль. Втім, незабаром "чорно-сині" відновили рівновагу: Руслан Фомін, чимало пограв під керівництвом Миколи Павлова в "Іллічівці", чудово виконав свою роботу, пробивши Євгена Гальчука головою.

Далі протягом якихось 20 хвилин рахунок змінився чотири рази. Одесити продовжили влаштовувати в своїй штрафній прохідний двір, щоб потім відправити атакуючих футболістів вперед і знову загрожувати воротам суперника.

Наскільки безладно опоненти діяли в першому таймі, настільки вони були уважними в обороні після перерви. Як би там не було, але голів глядачі більше не побачили. І треба відзначити, що "Чорноморець" навряд чи можна назвати командою, яка втратила два очки. Фінальний свисток судді Сергія Бойка зафіксував цілком справедливий результат.

Додамо, що півзахисник "моряків" Олексій Гай став лідером бомбардирської гонки - на його рахунку вже три голи.

Залишається сподіватися, що одесити зможуть впоратися зі своїми ігровими проблемами і через кілька днів на цьому ж стадіоні порадують своїх уболівальників у поєдинку Ліги Європи, в якому їм належить зустрітися з хорватським "Спліт". Нагадаємо, що в першій зустрічі хорвати здобули перемогу 2:0. Гра у відповідь відбудеться 7 липня. !zn

Читайте також:

Букмекери не роблять довгострокових прогнозів на чемпіонат української Прем'єр-ліги

В "Олімпіку" затіяли перебудову і пообіцяли відбирати очки у всіх команд Прем'єр-ліги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі