Чигринський в черговий раз отримав серйозну травму

Поділитися
Чигринський в черговий раз отримав серйозну травму Чигринський провів за "Дніпро" лише 4 матчі. © ФК Днепр
Екс-гравець збірної України знову буде проходити тривалий курс лікування.

Досвідчений захисник "Дніпра" Дмитро Чигринський отримав травму в матчі дублюючих складів дніпропетровського клубу і київського "Динамо". Пошкодження виявилося серйозним - рецидив старої травми. Тепер на футболіста чекає тривала реабілітація.

Зазначимо, що цей матч за дубль став першим для Чигринського в новому сезоні. Раніше з травня він заліковував травму, а потім лише двічі з'являвся в запасі основної команди.

Влітку 28-річний Чигринський підписав з дніпропетровцями новий контракт, розрахований до кінця 2015 року. У складі "Дніпра" захисник провів чотири матчі у весняній частині сезону. Раніше після повернення з "Барселони" він намагався закріпитися в "Шахтарі", однак численні травми не дозволили цього зробити.

У той же час повідомляється, що інший захисник "Дніпра" Євген Чеберячко може незабаром повернутися до роботи в основній групі.

Нагадаємо, ситуація в "Дніпрі" на даний момент залишає бажати кращого. Команду хочуть покинути відразу кілька виконавців, а також головний тренер Мирон Маркевич, який заявив про намір піти у відставку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі