Зможе виступити на Іграх-2024: олімпійському чемпіону Верняєву скоротили дискваліфікацію за допінг

Поділитися
Зможе виступити на Іграх-2024: олімпійському чемпіону Верняєву скоротили дискваліфікацію за допінг Суд визнав, що Верняєв не приймав допінг навмисно © НОК України
Український гімнаст домігся пом'якшення покарання.

Зірковий український гімнаст Олег Верняєв повідомив про відновлення спортивної кар'єри після рішення суду скоротити його дискваліфікацію за допінг.

"Я в строю. Це був тривалий процес, у якому я довів відсутність наміру застосовувати допінг. Суд знизив санкцію вдвічі. Це говорить про те, що суд погодився з моїми доводами і підтвердив, що мельдоній потрапив в організм не з моєї вини чи недбалості.

Дякую моїм близьким та друзям за віру та підтримку протягом усього цього часу. І привіт усім, хто так цього не хотів. До зустрічі. Швидше. Вище. Сильніше", – написав Верняєв у Instagram.

Нагадаємо, 29-річний Олег Верняєв отримав чотири роки дискваліфікації, про що стало відомо влітку 2021 року. Покарання відраховувалося з листопада 2020 року. Таким чином, тепер гімнаст матиме шанс поїхати на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Олег Верняєв є чемпіоном Ігор-2016 у Ріо на брусах та срібним призером у багатоборстві, а також багаторазовим призером чемпіонатів світу та Європи.

Раніше повідомлялося про те, що Верняєв дав пораду шанувальникам "русcкого мира" у Донецьку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі