Через серію терактів в Бельгії матч місцевої збірної перенесли в Португалію

Поділитися
Через серію терактів в Бельгії матч місцевої збірної перенесли в Португалію Матч повинен був відбутися на стадіоні імені Короля Бодуена
Товариська зустріч відбудеться не в Брюсселі, а в Португалії.

Після серії терактів, які сталися в Бельгії, влада Брюсселя прийняла рішення скасувати проведення товариського матчу між збірними Бельгії та Португалії, який повинен був відбутися 29 березня.

Пізніше було прийнято рішення про те, що гра буде перенесена в Португалію і відбудеться в той же день і в той же час - 29 березня о 20.45 за центральноєвропейським часом.

"У зв'язку з драматичними подіями, які відбулися напередодні, і враховуючи четвертий рівень загрози тероризму, матч національної збірної Бельгії проти збірної Португалії не відбудеться в наступний вівторок на стадіоні імені Короля Бодуена в Брюсселі. Таке рішення було прийнято сьогодні в координації з владою і Футбольною федерацією Португалії.

Рада директорів Бельгійського футбольного союзу досягла домовленості з Федерацією футболу Португалії про те, що матч буде зіграний в Лейрії у той же день і у той же час", - йдеться в офіційній заяві БФС.

Читайте також: Деякі матчі Євро-2016 можуть пройти без глядачів

Нагадаємо, збірна Бельгії на даний момент очолює рейтинг ФІФА. Збірна Португалії у світовій класифікації займає сьоме місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі